Preview: Fulham (h)

Oppdatert: 27. August 2011

Newcastle står med fire av seks mulige poeng etter to tøffe kamper i ligaen så langt, og er fulle av selvtillit foran søndagens møte mot Fulham som tapte 0-1 i Europaligaen i midtuken.

NEWCASTLE
Det er sjelden kjedelig å være Newcastle-supporter. Siste nytt er at Barton har signert for QPR på free transfer, mens Pardew & co enda leter etter forsterkninger på venstrebacken og i angrepsleddet. Bartons overgang ble offentliggjort bare timer etter at Newcastle hadde slått ut Scunthorpe av Ligacupen etter ekstraomganger. Sammy Ameobi ble helten med sin scoring etter 112 minutter. I den kampen fikk mange reserver sjansen, så det blir nok mange forandringer igjen foran oppgjøret mot Fulham.

Mye tyder på at lagoppstillingen blir den samme som i derbyseieren mot Sunderland, bare at Barton blir erstattet med Marveaux som imponerte i midtuken. En annen mulighet er at Ba kommer inn på topp og skyver Obertan ned på vingen der Joey spilte sist.

På skadefroten er Ben Arfa og Harper ute, mens Williamson også har skrevet seg på lista over utilgjengelige.

FULHAM
Fulham har startet sesongen med en uavgjort og ett tap, og har enda til gode å score i Premier League. I Europaligaen ble det også tap med null nettkjenninger, da ukrainske Dnipropetrovsk (gratis NUFC-DVD til den som klarer å stave det riktig!) ble for sterke og vant 1-0. Men det ble likevel avansement til gruppespillet for Martin Jol sitt lag, ettersom de hadde 3-0 å gå på fra det første møtet.

John Arne Riise, Davies og Kamara er alle ute. Det er trolig også Zamora og John Arnes bror Bjørn Helge, som begge sliter med skader.

TIDLIGERE OPPGJØR
Newcastle har slitt en del når Fulham har kommet på besøk på SJP de siste årene. I fjor ble det 0-0 i en kjedelig fotballkamp, og året før ble det 0-1-tap. I 2008/09-sesongen ble imidlertid alle poengene igjen på Tyneside da Owen og Viduka scoret ett hver i en 2-0-seier. På ni kamper på SJP er statusen 3-3-3, noe Newcastle må ha i tankene for å ikke ta lett på oppgaven etter en god start på sesongen.

TV-INFO
Kampen starter klokken 14.00 norsk tid og går direkte på TV2 PL HD 2. Diskuter oppgjøret i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login