Bidra

newutd.no er en side laget av supportere – for supportere. Målet med siden har aldri vært å tjene penger på egne medfans, og selv nå når siden har blitt en registrert bedrift på grunn av supporterklubben, er fortsatt målet vårt å gi fansen mest mulig tilbake til pengene.

Samtlige medlemmer i teamet jobber på dugnad av rent engasjement, og vi er avhengige av at ildsjeler vil bidra for å holde siden i live. Vi trenger designere, webutviklere, moderatorer og hva det måtte være for å gjøre siden bedre.

Mest av alt trenger vi folk som kan skrive en artikkel eller to til medlemsbladene. Du trenger IKKE å ha studert journalistikk i ørten år for å kunne skrive for oss. Engasjement og stavekontroll i Word eller Open Office er mer enn nok.

Har DU lyst til å bidra med noe? Send oss en mail hvor du skriver litt om deg selv (alder, utdanning, erfaringer) og hva du vil gjøre på newutd.no. Det kan være alt i fra hjelp til å forbedre noe på layouten, eller f.eks. skrive en artikkelserie om kommende stjerner på hovedsiden.