Kontakt oss

Viktig info angående kampbilletter og medlemskap i 2022-23-sesongen

Vi har besluttet å stoppe medlemskapet for 2022/23-sesongen og refundere alle som har innbetalt kontingent.

  • Klubben har ikke fornyet billettavtalen med oss på grunn av stor pågang lokalt i Newcastle etter at de nye eierne tok over. Vi kan derfor ikke lenger tilby en kvote med billetter til hver hjemmekamp som tidligere sesonger.
  • Vi har heller ikke fått på plass en draktavtale med Castore. Produsenten har store logistikkproblemer og er vanskelige å jobbe med.
  • Vi har også mistet vår hardtarbeidende redaktør til MagZine.
  • Siden at vi ikke kan tilby våre tre største goder, har vi tatt avgjørelsen om at vi ikke har nok til å rettferdiggjøre en kontingent i år. NewUtd.no har alltid vært av supportere – for supportere og vi føler det er riktig å gjøre det på den måten i år.
  • Vi håper på å gjenoppta TAN-driften i 2023/24. Nettsiden, forumet og Facebook-siden vår fortsetter som vanlig.

Vi forstår at mange vil reise over til Newcastle nå som laget endelig gjør det bra. Dessverre har vi ingen mulighet til å hjelpe med billetter. De er svært vanskelige å få tak i til face value. Vi anbefaler å sjekke nufc.co.uk så snart billettene legges ut, samt å følge med på Newcastle-Online forumet.

 

NB! Hvis du ikke har fått refundert kontingenten, vennligst ta kontakt med oss snarest slik at vi kan ordne opp i det. Beløpene ble tilbakebetalt 2. februar, 2023 og bør være på kortet du betale med innen midten av måneden.

Vår kontaktadresse er tan@newutd.no