Ønsker å hente trio til klubben

Oppdatert: 27. July 2021

Ifølge troverdige Simon Jones, som skriver for Daily Mail, er det en navngitt trio Newcastle har rettet søkelyset sitt mot.

Journalisten nevner at klubben fremdeles er i samtaler med Arsenal om en overgang for Joe Willock. Spilleren skal være tilgjengelig, men det er uvisst om London-klubben godtar et midlertidig låneopphold.

Ellers nevnes det at klubben ønsker å hente Axel Tuanzebe til klubben, som TAN tidligere har meldt. Som tidligere meldt av The Telegraph, har Newcastle allerede vært i samtaler med Manchester United om en overgang for spilleren. Nå som Raphael Varane snart ankommer Old Trafford, tyder alt på at The Magpies vil få grønt lys til å fremforhandle en avtale med spilleren. Sky Sports har samtidig meldt om at de røde djevlene ønsker å tilby midtstopperen en ny kontrakt før han leies ut.

Et annet navn som neves er Marseille-spilleren Boubacar Kamara. Den defensive midtbanespilleren skal stå høyt på Steve Bruces liste, og Newcastle er håpefulle om å hente både ham og Willock til klubben. Spilleren har bare ett år igjen av kontrakten, og klubbens president Pablo Longoria uttalte nylig at 21-åringen må skrive under på en ny kontrakt eller flytte på seg denne sommeren. Spilleren er svært ettertraktet, noe som angivelig ikke skal ha avskrekket Newcastle fra å forsøke å hente franskmannen til klubben. Det er antatt at spilleren er tilgjengelig for en overgang for omkring 15 millioner pund.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login