Fem spillere av interesse

Oppdatert: 18. July 2021

Det er særlig fem navn som linkes sterkest til klubben. Ikke bli overrasket om én av disse er førstemann inn døren.

Joe Willock
Det ble spekulert i om spilleren allerede hadde pakket flyttelasset, da den snart 22 år gamle midtbanemannen ble utelatt fra Arsenals første treningskamp mot Hibernian på tirsdag. Mikel Arteta avfeide imidlertid ryktene da han forklarte at Willock slet med en kjenning i lysken. Da Arsenal målte krefter mot Rangers i går, fikk engelskmannen spilletid. Øynene er nå rettet mot hvilke spillere som går om bord på Arsenal-flyet til uken, med nesen mot et treningsopphold i Florida. Det vil gi klare indikasjoner på hvor partene står rundt en ny utlånsavtale for spilleren. Ifølge troverdige kilder skal Newcastle være håpefulle.

Axel Tuanzebe
Ifølge troverdige The Athletic er Axel Tuanzebe en spiller som Newcastle har i kikkerten. Steve Bruce kjenner spilleren godt fra hans tid i Aston Villa. Midtstopperen ble nemlig utleid til klubben under Bruces ledelse. Manchester United skal være villige til å leie ut spillere. Det må antas at Steve Bruce med sin tydelige forbindelse til både Manchester United og spilleren, gir Newcastle et fortrinn i eventuelle forhandlinger med de røde djevlene. Ifølge skriverier skal Steve Bruce være innstilt på å starte sesongen med en trebackslinje, som antakelig vil kle midtstopperen svært godt.

Conor Gallagher
En annen spiller Newcastle har på blokken, er Conor Gallagher. Chelsea-spilleren gjorde sine saker bra på utlån i West Bromwich forrige sesong, men er ifølge The Suns Alan Nixon ikke tiltenkt en rolle i Chelsea-troppen med det første. Midtbanemannen vil derfor bli utleid, noe både Newcastle og Crystal Palace skal ha notert seg. For Newcastles del, er det antatt at 21-åringen anses som et alternativ til Joe Willock. Sistnevnte er Newcastles utvilsomme hovedprioritet denne sommeren.

Hamza Choudhury
Newcastle hadde en avtale på plass for Leicester-spilleren i januar, og interessen skal ikke ha forsvunnet. Ifølge rapportene skal Steve Bruce ønske å hente to midtbanespillere, så en eventuell overgang for Joe Willock, vil antakeligvis ikke stenge døren for 23-åringen. Choudhury er mer en Isaac Hayden-type, til forskjell fra nevnte Willock, som er mer fremoverrettet.

Cameron Carter-Vickers
Tottenham-spilleren har vært linket sterkt til klubben, og skal, ifølge The Athletic, være anbefalt av Graeme Jones. Sistnevnte kjenner spilleren fra tiden i Bournemouth, hvor Carter-Vickers tilbrakte forrige sesong. En prislapp på fem millioner pund gjør en permanent overgang mulig for The Magpies. Det er imidlertid antatt at Florian Lejeune må forlate klubben, før en midtstopper rekrutteres.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login