Innledet samtaler med Arsenal

Oppdatert: 13. July 2021

Ifølge The Times har samtalene med Arsenal startet om å hente Joe Willock tilbake til klubben.

Joe Willock er et navn som trenger ingen presentasjon. Hans låneopphold i klubben passet både ham og The Magpies som hånd i hanske; åtte mål på 14 kamper, hvorav flere fra benken, lar seg virkelig høre for en 21 år gammel midtbanespiller.

Dessverre skal det igjen være tale om en låneforespørsel, men denne gangen for hele sesongen. Det er imidlertid mulig at Newcastle klarer å fremforhandle en mulighet for å gjøre overgangen permanent. Troverdige kilder har siden sesongslutt hevdet at Willock har stått øverst på blokken til Steve Bruce, noe som på ingen måte er spesielt overraskende.

Ettersom Arsenal jobber med å sikre seg signaturen til en annen midtbanemann, nemlig Albert Lokonga, er det antydet at Mikel Arteta er åpen for å la Willock forlate klubben. Iallfall på midlertidig basis. Det var ventet at Willock ville få spilletid i dagens treningskamp mot Hibernian, men spilleren var ikke å skue i kamptroppen. Kanskje det er et signal om at spilleren er i ferd med å slutte seg til Newcastle?

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login