BREAKING: Avtale på plass for Joe Willock

Oppdatert: 08. August 2021

The Athletic melder søndag kveld at Newcastle og Arsenal er enige om en overgangssum for den snart 22 år gamle spilleren.

Summen skal ifølge rapporten være på omkring 20 millioner pund, og innebærer dermed at Willock kan slutte seg til Newcastle på permanent basis. Det eneste som gjenstår er at spilleren og klubben kommer til enighet om de personlige betingelsene, og en eventuell medisinsk sjekk. Også øvrige medier melder i kveld at klubbene er enige om overgangssum. Sky Sports hevder på sin side at overgangssummen er på totalt 25 millioner pund, samt at spilleren skal være ivrig på en retur til Tyneside.

Spekulasjonene om at en overgang var forestående slo virkelig til tidligere i dag, da midtbanespilleren ikke var å skue i Arsenals kamptropp. På spørsmål etter kampen om hvorfor Willock var utelatt, svarte Mikel Arteta at han ville uttale seg nærmere om dette på et senere tidspunkt.

Willock, som allerede har notert seg for åtte scoringer i Newcastle-drakten, vil med dette kunne bli Newcastles første signering denne sommeren. Skulle overgangen la seg materialisere, vil også Arsenal-produktet kunne bli klar før sesongåpningen mot West Ham, som finner sted neste søndag.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login