Kan dette være nestemann inn?

Oppdatert: 23. July 2019

Ifølge Sky Sports har Joelinton gjennomført den medisinske testen, og alt ligger derfor til rette for at Newcastle United bekrefter kjøpet i løpet av ettermiddagen. Samtidig jobbes det selvsagt med å rekruttere andre spillere.

The Chronicle hevder at det jobbes med en signering i kulissene, som klubben håper å fiske i land i løpet av kort tid. Lokalavisen skriver at overgangen kan bli gjennomført før lørdagens treningskamp mot Preston, noe som indikerer at man har kommet et stykke på vei i forhandlingene. Verken navn eller posisjon på vedkommende nevnes i artikkelen. Her er imidlertid fire stykker dette kan være, basert på tidligere linker i sommer:

Kyle Scott
Det har vært stille rundt Kyle Scotts angivelige forestående overgang til klubben. Ettersom 22-åringen er uten klubb og uten særlig erfaring med førstelagsfotball, er det imidlertid tvilsomt at dette er en overgang som det krever særlig med tid og ressurser for å ro i land. Sannsynligvis er det derfor en annen signering som det jobbes med. For alt vi vet kan Scott allerede ha signert for klubben. Ettersom det har vært stille rundt Kyle Scott den siste måneden, og det bare er Football Insider som har meldt om Newcastles interesse i spilleren i sommer, så ville det ikke overraske om dette bare er et dårlig påfunn av fotballnettstedet. Journalisten som meldte om den angivelige forstående signeringen var imidlertid Pete O’Rourke, som vanligvis er til å stole på.

Allan Saint-Maximin
Som TAN meldte om i går, har Newcastle i hele sommer vært sterkt linket til franskmannen. Da Nice på lørdag spilte treningskamp mot Standard Liege, var ikke vingen å se i kamptroppen. Hva som er grunnen til det er uvisst, men det kan være en indikasjon på at spilleren er på vei bort fra klubben. Det antas at Newcastle hadde en sterk interesse i spilleren, og har vært i samtaler med spilleren om en mulig overgang. Hvorvidt Bruce ønsker spilleren er usikkert. Ifølge The Chronicle har klubben definitivt vist interesse for spilleren.

Jarrod Bowen
Hull-spilleren, som bøttet inn mål fra vingen forrige sesong, skal ifølge The Chronicle være en spiller som Newcastle har hatt i kikkerten en stund. Attpåtil var det faktisk Steve Bruce som hentet spilleren til Hull. Det vil derfor ikke overraske om Newcastle faktisk prøver å signere spilleren, noe det må antas at Bruce vil gi tommelen opp til. For noen dager tilbake hevdet Mark Douglas, som skriver for The Chronicle, at han hadde hørt rykter om at Newcastle jobbet med å signere en ikke-navngitt kantspiller som spiller i Championship. På sin personlige Twitter-konto skrev Douglas at han trodde denne overgangen kunne gå igjennom, og at det var tale om en «god» kantspiller. Forrige sesong var det ikke mange i Championship som leverte bedre enn Bowen fra kantposisjon. På 46 kamper scorte Bowen 22 ganger og hadde fire målgivende. Dersom det er riktig at Newcastle jobber med å signere en kantspiller fra Championship, så er det gode muligheter for at Bowen er nestemann på vei til klubben.

Djibril Sidibe
I dag melder den franske journalisten Mohamed Bouhafsi at både Newcastle og West Ham er i samtaler med Monaco om en overgang for Djibril Sidibe. Bouhafsi er ansett som en troverdig kilde, og det må antas at Newcastle er på jakt etter både backspillere. Den franske landslagspilleren kan bekle både høyre- og venstrebacken, noe som bør gjøre den snart 27 år gamle spilleren attraktiv for klubben.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login