Overgangsbonanza?

Oppdatert: 25. July 2019

Joelinton er allerede på plass, men det jobbes selvsagt med å rekruttere flere spillere. Ifølge Steve Bruce jobbes det på spreng, og geordien håper å signere opptil ytterligere fem spillere før overgangsvinduet stenger. Flere av dem kan allerede være nær en overgang til klubben.

Ifølge Bruce har Newcastle identifisert flere spillere i samme posisjoner, og klubben er i kontakt med spillernes og klubbenes representanter. Her er spillerne som i størst grad linkes til klubben:

Kyle Scott
Som TAN skrev tidligere denne uken, har den forestående overgangen til Scott nærmest forsvunnet under jorden. I dag melder imidlertid Football Insider at den amerikanske engelskmannen er klar for klubben, og at spilleren sannsynligvis blir presentert i løpet av dagen. Ifølge fotballnettstedet har Scott signert en toårskontrakt, og vil i første rekke slutte seg til U23-laget. I artikkelen hevdes det at Newcastle har stor tro på at spilleren vil kunne etablere seg på førstelaget. I sosiale medier har overgangen langt på vei blitt bekreftet, da det har blitt lekket bilder av Scott inne på St. James’ Park.

Allan Saint-Maximin
Steve Bruce har bekreftet at Saint-Maximin er en spiller som Newcastle har fulgt i lengre tid, og som det jobbes med å signere. Newcastle-treneren har gitt uttrykk for at en overgang imidlertid ikke er rett rundt hjørnet – for øyeblikket. Ifølge franske medier og Sky Sports skal Newcastle ha fått to bud avslått av Nice. Det er ventet at den franske vingen blir Newcastle-spiller før overgangsvinduet stenger, ettersom klubbene ikke er langt unna hverandre hva gjelder overgangssummen. I tillegg har det tidligere blitt rapportert at Saint-Maximin ønsker overgangen, og skal etter sigende allerede ha blitt enig med Newcastle om sine personlige betingelser.

Charlie Austin
Ifølge Sky Sports er Newcastle interessert i å signere spissen. Austin er en av svært mange spisser som hevdes å stå på listen til klubben over aktuelle spisser. Southampton-spissen er tilgjengelig på billigsalg, etter at 30-åringen skal ha havnet i konflikt med trener Ralph Hasenhüttl. Ifølge Football Insider kan Newcastle sikre seg spillerens signatur for bare åtte millioner pund, og det skal allerede ha vært kontakt mellom klubbene. I 2015 tydet det meste på at Austin kom til å bli Newcastle-spiller. Fire år senere kan spissen få en ny mulighet til å signere for The Magpies. Ifølge Sky Sports skal klubbledelsen ha gitt Bruce klarsignal til å signere spissen, noe som i så fall betyr at det er Newcastle-treneren som bestemmer om det skal legges inn bud på Austin eller en annen spiss. Det vil imidlertid få enkelte til å sperre opp øynene, som følge av klubbens rekrutteringspolitikk og den lange kampen Rafa Benitez hadde med å få signere Salomon Rondon. Andy Carroll er også en spiss som sterkt er linket til klubben, men ifølge rapportene skal den kontraktsløse 30-åringen ikke være en prioritert for øyeblikket.

Marrony
Ifølge rapporter fra Portugal og Brasil er brasilianske Marrony (20) en spiller Newcastle vurderer å signere i dette overgangsvinduet. Spissen spiller for brasilianske Vasco da Gama, og skal ha fått flere europeiske storklubber til å sikle etter signaturen hans. Marrony spiller primært spydspiss, men kan også bekle vingposisjonene. Ifølge rapportene har Steve Nickson speidet på 20-åringen i lengre tid. Spissen ryktes å være tilgjengelig for rundt ti millioner pund, da den brasilianske klubben nærmest er tvungent til å selge på grunn av svak økonomi.

Jarrod Bowen
The Chronicle skriver i dag at Newcastle-speidere var på plass i går for å se nærmere på Jarrod Bowen, da kantspilleren var i aksjon mot franske Amiens. Hull-spilleren skal ifølge avisen ha vært i kikkerten til klubben i lang tid, og Bruce er selv en stor fan av 22-åringen. Ettersom både Ayoze Perez og Kenedy har forlatt portene, er det ikke utenkelig at Newcastle henter to kantspillere i sommer. Etter alt å dømme er imidlertid Saint-Maximin klubbens førsteprioritet.

Ny høyreback
Ideelt sett trenger Newcastle både en ny høyre- og venstreback. I realiteten skal imidlertid fansen være fornøyde om klubben henter én back i sommer. Som tidligere meldt, hevdes det at Newcastle er i samtaler med Monaco om en overgang for høyrebacken Djibril Sidibe. En annen høyreback som Newcastle har i kikkerten er ifølge The Chronicle svenske Emil Krafth. Ifølge lokalavisen hadde også Newcastle øynene på svensken da Amiens-backen målte krefter mot Jarrod Bowen og Hull i går. Krafth vil antagelig være et langt rimeligere alternativ til nevnte Sidibe.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login