Interessert i 20-åring

Oppdatert: 10. April 2020

Newcastle har atter en gang blitt linket til Burnleys Dwight McNeil.

The Magpies er utvilsomt interessert i 20 år gamle McNeil. Han er et Manchester United-produkt som for seks år siden signerte for Burnley, etter at De røde djevlene valgte å ikke tilby spilleren ny kontrakt. Grunnen skal angivelig ha vært at McNeil hadde for dårlig kvalitet på avleveringene sine. Det er iallfall ikke situasjonen i dag, da spillerens gode innlegg og dødballer kanskje er venstrekantenes fremste varemerke.

Spilleren har tre år igjen av kontrakten sin og vil være kostbar å signere. Burnley-trener Sean Dyche er imidlertid innforstått med at det blir vanskelig å holde på den ettertraktede engelskmannen. Ifølge The Chronicle er spilleren representert av det samme agentbyrået som flere Newcastle-spillere, noe som er egnet til å skape god dialog mellom partene. Rapporten fremhever også at Korona-situasjonen angivelig har medført at prislappen på spilleren har gått ned. Mediene har tidligere verdsatt spilleren til 35 millioner pund, og klubber som Manchester United og Tottenham linkes også til 20-åringen.

Denne sesongen har kantspilleren opptrådt 29 ganger i ligaen. På disse kampene har McNeil notert seg for to scoringer og fem assists.

Newcastle ble også linket til spilleren forrige sommer.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login