Kommer til å by på driblefant

Oppdatert: 12. April 2020

Ifølge The Suns troverdige journalist Alan Nixon, kommer Newcastle til å by på Rafa Silva.

Portugiseren spiller for Benfica, og har denne sesongen vært mye inn og ut av laget. Til tross for dette har spilleren levert solide tall. På 25 kamper, hvorav over halvparten har vært som innbytter, har den offensive venstrekanten levert i scoringer og seks målgivende pasninger. Forrige sesong leverte Silva 21 scoringer på 44 kamper. Silva vil passe svært godt inn i en 4-2-3-1-formasjon, hvor han kan bekle samtlige roller mellom spissen og det defensive midtbaneleddet.

Benfica-spilleren har vært i Newcastles søkelys i lengre tid. For et drøyt år siden uttalte spillerens agent at Newcastle var én av flere klubber som hadde vist konkret interesse i 26-åringen. Ifølge Alan Nixon har The Magpies allerede gjort grovarbeidet for at en overgang skal kunne finne, og skal være villig til å by 15 millioner pund så snart fotballen sparkes i gang i Europa igjen. Ifølge rapporten skal Newcastle være overbevist om at koronasituasjonen muliggjør en overgang til den prisen.

Newcastle har også tidligere denne uken blitt linket til en annen venstrekant, men interessen i Rafa Silva fremstår desto mer konkret for øyeblikket.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login