Midtbanespiller i kikkerten

Oppdatert: 29. March 2020

Newcastle følger en fransk midtbanespiller tett om dagen.

Ifølge The Chronicle skal rekrutteringsteamet og Steve Bruce allerede ha bestemt seg for hvilke spillere de skal forsøke å signere når overgangsvinduet åpner. Det er selvsagt at en målscorer er førsteprioritet, men en dynamisk midtbanespiller – i varianten boks-til-boks – skal også befinne seg høyt på listen. I januar ble klubben linket til to spillere som kler denne beskrivelsen.

Begge to tjener til livets opphold i Frankrike. Ifølge Steve Bruce hadde Newcastle et bud akseptert på Lilles Boubakary Soumaré, men spilleren selv var ikke interessert i en overgang på daværende tidspunkt. Den ferske 21-åringen ville ha blitt en rekordsignering for klubben om overgangen hadde latt seg materialisere. Det er ventet at spilleren er interessert i en overgang til sommeren – men interessen i spilleren skal være enorm. Ifølge tidligere rapporter fra The Chronicle skal Newcastle antakelig lete etter andre fisk i havet.

En av dem, som også var linket til klubben i januar, er det gode grunner til å tro at er Nices Wylan Cyprien. Det var svært troverdige Simon Jones, som skriver for Daily Mail, som først meldte om klubbens interesse i 25-åringen. The Chronicle var rask med å bekrefte interessen i spilleren, og melder i dag på nytt at klubben har fortsatt med å følge Cyprien tett. Spilleren har scoret syv ganger og assistert tre på 20 ligakamper denne sesongen. Ifølge dagens rapport forsøkte Aston Villa å signere spilleren i januar, men spilleren takket høflig nei til en overgang.

Det er antatt at spilleren, som vil ha ett år igjen av kontrakten sin etter sesongen, er tilgjengelig for omkring 20 millioner pund. Cyprien er for øvrig tidligere lagkamerat med Allan Saint-Maximin.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login