Frigir spillere

Oppdatert: 04. June 2021

Tre førstelagsspillere vil ifølge Premier Leagues egne lister forlate klubben ved månedsskiftet.

Spillerne som må finne seg nye klubber er Andy Carroll, Christian Atsu og Henri Saivet. Det har lenge vært kjent at de to sistnevnte ikke blir å finne på St. James’ Park den kommende sesongen. Det er imidlertid ikke overraskende at Carroll også må pakke med seg flyttelasset sitt. Geordien fikk kun 18 kamper fordelt på 381 minutter, og har omtrent ikke vært å skue i aksjon siden nyttår. Returen til gamleklubben ble dessverre ingen suksess: 43 kamper (de fleste innhopp på tampen av kampene) og kun én scoring.

Premier Leagues tilgjengeliggjorte lister tyder videre på at Fabian Schar, Federico Fernandez, Jacob Murphy og Dwight Gayle blir å finne på St. James’ Park også neste sesong. Det samsvarer godt med rapportene om at klubben vil innledede kontraktsforhandlinger med Murphy og Fernandez, og at kontraktene til Gayle og Schar allerede har blitt forlenget. Ifølge The Athletic har Gayle skrevet under på en ny treårsavtale, mens The Chronicle har meldt at en opsjon på ett ekstra år har blitt benyttet i kontrakten med Schar.

Newcastle United har til gode å kunngjøre fremtiden til nevnte spillere.

Klubben har bekreftet at akademispillerne Owen Bailey, Oliver Walters, Tom Midgley, Jude Swailes, Yannick Touré, Oliver Marshall, Ludwig Francillette, Florent Indalecio, Kyle Scott, George Rounsfell, Lucas Gamblin, Josh Gilchrist, Lewis Brannen, Josh Harrison og Tai Ebanks ikke har fått tilbud om å fortsette i klubben.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login