Williamson: Den beste tiden i mitt liv

Oppdatert: 12. December 2013

Midtstopperen nyter hvert sekund av oppturen han og laget har på banen.

– Jeg har hatt noen gode perioder her i klubben, men de siste månedene har trolig vært den mest underholdende av alt. Vi har slått Chelsea, Tottenham og Manchester United nå, og ingen av de har scoret mot oss. Personlig synes jeg det er fantastisk å få slike kamper under beltet. Men uansett hvem vi spiller mot, er det fortsatt en stor ære for meg å spille på dette nivået, sier Williamson i et intervju med Northern Echo.

Midtstopperen har vært sentral i Newcastles gode periode med 4 seiere på 5 kamper, og selv om han har fått mye negativ omtale siden han kom til klubben har den siste tiden vært alt annet enn negativ. Tilbakemeldingene har vært deretter. Newcastle er foran helgas serierunde på 7.plass i ligaen, to poeng fra 5. plass . Og Williamson ser ingen grunn til at klubben ikke kan fullføre sesongen enda høyere på tabellen.

– Per nå er vi i en form som gjør at vi er på full høyde med topplagene. Vi vet vi har kvalitetene som skal til. Om man ser på troppen vår er den fullpakket med individuelle talent, men du må blande det med hardt arbeid, og det er hva vi gjør nå, avslutter midtstopperen.

You must be logged in to post a comment Login