Vil ikke diskutere Remy

Oppdatert: 27. November 2013

Alan Pardew nekter å snakke om spissens framtid i Newcastle før han må.

Manageren sier til Northern Echo at han er negativ til å bli trukket inn i en debatt om framtiden for Loic Remy. Franskmannen, som er på ett års lån fra Queens Park Rangers, har overbevist stort, og står med 8 mål så langt i ligaen. Likevel ønsker ikke Pardew å diskutere spissens framtid.

Det var lenge spekulert i om låneavtalen inneholdt en kjøpsklausul, men dette har i senere tid blitt avkreftet. Og Pardew har allerede innrømmet at klubben ikke regner med det blir noen lett kamp om man skal prøve å hente spilleren på permanent basis. Newcastle vil likevel være nødt til å være raske hvis de ikke skal miste spilleren, som ifølge britiske medier følges at klubber over hele Europa.

– Jeg tror Loic kommer til å være en pågående sak som vi vil holde på med i lang tid. Jeg ønsker ikke å starte med den debatten allerede nå, sier Pardew til Northern Echo.

Mens hans framtid fortsatt er gjenstand for intense spekulasjoner, forblir Remy fokusert på sine egen innstas for å hjelpe Newcastle videre etter tre strake seirer, og øyner når Europa-spill.

For øyeblikket må vi bare fortsette å spille som vi gjør. Vi tar en kamp av gangen, og vi skal prøve å vinne så mange av dem som mulig. Ved slutten av sesongen kan vi kanskje klare Champions League, men for øyeblikket er vi ikke fokusert på det. Men vi vet at vi har kvalitet til å klare det.

You must be logged in to post a comment Login