Pardew: Coloccini og Cabaye blir

Oppdatert: 29. November 2013

Manageren dysser ned ryktene om overganger, mens klubblegende Mick Quinn raser mot spillerne.

Cabaye innrømmet tidligere denne uken at han savner å spille i Champions League, og sa samtidig at han vil vurdere sin framtid i klubben til sommeren. Og Coloccini har igjen blitt koblet til en overgang til argentinske San Lorenzo.

Begge spillerne uttalte seg om muligheten for å forlate Newcastle, da de ble intervjuet tidligere i uken. Men Pardew mener de kan oppfylle sine ambisjoner på St. James’ Park, og prøver nå å dysse ned overgangsryktene.

– Avhengig av slike spillere

– Hvis du skulle spørre meg om jeg ønsket å spille i Champions League, så ville jeg så klart svart absolutt. Og det er det Yohan ønsker å gjøre, selvfølgelig. Men vi vil at han skal gjøre det her, hos oss. Vi prøver å nå slike mål, men det er krevende, og vi er avhengig av spillere som Yohan Cabaye for å komme dit, sier Pardew.

Manageren legger til at han har ingen problemer med å forstå Cabayes mål og ambisjoner.

Han er i god form for øyeblikket, en av de beste i ligaen slik vi ser det. Så klart er det da naturlig å ønske seg til Champions League.

Når det gjelder Coloccini prøver Pardew å skylde på media sitt ønske om å lage overgangsrykter, framfor å ta faren for å miste sin kaptein på alvor.

Han er profesjonell. Den eneste grunnen til at jeg kommenterer dette nå, er bare for å la våre fans få vite at det er ingen “big deal” på gang. Jeg tror media alltid er ute etter å uroe fansen når laget deres gjør det bra.

Uenig legende

Newcastle-legende Mick Quinn er på sin side ikke enig med Pardew når det kommer til spillernes opptreden, og mener Cabaye og Coloccini gjør forsøk på å få andre klubber interessert og på den måten komme seg bort fra Tyneside.

– De har vært helt respektløse overfor fotballklubben. For meg ser det i utgangspunktet ut som de bruker klubben som et springbrett, ikke noe mer. Det virker som de kan ikke vente med å gå videre til større og bedre ting. Det er ikke hva jeg og supporterne ønsker å høre, og det er ikke det en spiller bør si i offentligheten. Så enkelt er det, skriver Quinn i sin spalte i The Chronicle.

 

You must be logged in to post a comment Login