Jakter erstatter for Krul

Oppdatert: 25. November 2013

Newcastle frykter Tim Krul forsvinner, og ser allerede på en erstatter.

Newcastles speidere er allerede på sporet av en erstatter for Tim Krul, som den siste tiden har blitt linket til blant annet Juventus. Nå kan det se ut som om Readings Alex McCarthy (23) er pekt ut som et mulig mål. Det melder Daily Star.

Etter forrige ukes rykter om at Den gamle dame vil komme med et bud på Krul, var Newcastle raskt ute og sa at den som ville hente klubbens sisteskanse måtte være forberedt på å legge 20 millioner pund på bordet. Nederlenderen, som har tre år igjen av sin kontrakt på St. James’ Park etter den inneværende sesongen, har også vært et mål for Spurs, som nylig fikk se keeperen storspille, da de ble slått 1-0. Etter dette skal interessen fra London-klubben ha økt ytterligere.

McCarthy, som altså nevnes som en mulig erstatter, har spilt for Englands U-21-lag, men er ikke den eneste keeperen Newcastle er linket til for øyeblikket. Også Nederlands U-21-keeper, Jeroene Zoet, kan havne i England i løpet av sommeren, og det var i sammenheng med disse ryktene at Alex McCarthy ble nevnt som en keeper Newcastle er interessert i.

McCarthy er i dag førstevalg i Reading, der han blant annet holder Adam Federici på benken og har vært sterkt delaktig i at Reading innehar 8. plassen i Championship, der opprykksdrømmen forstsatt holdes i live.

You must be logged in to post a comment Login