Vil han egentlig være her?

Oppdatert: 28. January 2020

Det kan spekuleres i hvor meget nykommeren Valentino Lazaro faktisk ønsket å slutte seg til The Magpies.

Østerrikerens agent, den tidligere fotballspilleren Max Hagmayr, var raskt ute med å understreke overfor italienske medier at Lazaros ville benytte oppholdet i England til å spille seg inn i Antoni Contes fremtidsplaner. Imens overgangssagaen pågikk, ble det også hevdet av tyske og italienske medier at Lazaros preferanse var en overgang til Red Bull Leipzig. Dette skal angivelig ha vært grunnen til at det gikk hele seks dager fra Hagmayr var på plass på St. James’ Park til 23-åringen var Newcastle-spiller.

Som tidligere meldt, sirkulerte det også flere bilder i sosiale medier som dokumenterer samtaler med klubbledelsen i Red Bull Leipzig, i tillegg til et agentbesøk til Italia og Bologna. Et annet alarmerende tegn kan man muligens skimte dersom man sammenligner klubbens presentasjoner av overgangene til Nabil Bentaleb og 23-åringen. Imens det heter at Newcastle har muligheten til å gjøre overgangen til førstnevnte permanent, er en lignende ordlyd fraværende i prestasjonen av Lazaros overgang.

Inter Milan har imidlertid kunngjort at Newcastle har sikret seg opsjon på kjøp, noe også blant andre Sky Sports og The Chronicle har støttet opp under. Det skal altså foreligge en slik avtale mellom Newcastle og Inter Milan, men så kan det stilles spørsmål ved om hovedpersonen selv (eller hans agent?) har uttrykt at det ikke er ønskelig med en permanent overgang til klubben.

Overfor NUFC TV har imidlertid Lazaro uttalt at han håper at oppholdet blir «en god start på kanskje en god og lang historie», noe som kan gi et hint om at spilleren selv ikke utelukker en permanent overgang til klubben.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login