Vil få sjelden mulighet til å overbevise

Oppdatert: 22. April 2018

I forkant av mandagens kamp mot Everton, har Rafael Benitez svart på spørsmål om Chancel Mbembas fremtid i klubben.

Newcastle har svært solid dekning på stopperplass om dagen. Den er så god at Benitez har utelatt 23 år gamle Chancel Mbemba fra de siste kamptroppene. Kongoleseren har virkelig fått få muligheter til å overbevise over de siste to sesongene. Når mulighetene har kommet denne sesongen har de stort sett vært på venstrebacken. Midtstopperen har der vist lovende takter, men har likevel slitt med Benitez’ tillit.

På spørsmål om hvorfor Mbemba har fått så få sjanser, var Benitez sitt svar kort og greit at Newcastle har solid dekning på stopperplass. Det ble tilføyd at 23-åringen har vist gode holdninger på treningsfeltet, og ellers trent godt. Benitez fremhevet også at spilleren vil få sjansen til å overbevise i løpet av sesonginnspurten.

The Chronicle skrev flere ganger tidligere sesong at Benitez skal ha hatt problemer med å stole på både Mbemba og Mitrovic. Spanjolen skal ikke ha vært overbevist om at duoen følger instruksene de får før kampstart. Det kan virke som at det er dette som har felt de to 23-åringene. Midtsopperen har bare fått elleve kamper denne sesongen, og har ikke vært i kamptroppen siden nyttår.

Benitez uttalte at enkelte spiller for fremtiden sin, og at de vil bli gitt sjansen nå som Premier League-kontrakten er i boks. Det er ventet at spillere som Slimani, Merino, Hayden, Manquillo, Clark, Murphy og Joselu vil få anledning til å vise at de duger fremover.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login