Kan ha spilt sin siste kamp for Newcastle

Oppdatert: 01. May 2018

FA har tatt ut tiltale mot Islam Slimani, etter at TV-bildene fanget opp at 29-åringen sparket til West Bromwichs Craig Dawson under lørdagens kamp.

Episoden oppstod etter at gjestenes midtstopper tilsynelatende trakket på Slimani. Sistnevnte svarte med å sparke til Dawson, som gjorde maksimalt ut av situasjonen. Dommeren fikk ikke med seg hendelsen, og FA har derfor hatt anledning til å ta ut tiltale mot Newcastle-spissen. Det betyr at spilleren vil bli ilagt tre kampers karantene dersom en jury på tre tidligere fotballdommere enstemmig konkluderer med at algerieren burde blitt utvist. Spilleren har inntil tirsdag kl. 18 (lokal tid) anledning til å komme med sin versjon av hendelsen.

Uavhengig av utfall er det sannsynlig at spilleren har spilt sin siste kamp for klubben. Hendelsen vil neppe falle i god jord hos trenerteamet. Benitez vil utvilsomt ikke forsøke å gjøre låneavtalen permanent, da Slimani har utrettet minimalt siden overgangen. Attpåtil har han vist ved sin oppførsel at han ikke er en mann Benitez og co. kan sette sin lit til. Med tre kamper igjen vil uansett Slimani være utilgjengelig for spill resten av sesongen – om tiltalen tas til følge.

Slimani har vært i aksjon fire ganger for Newcastle, hvorav bare én kamp fra start. Etter alle solemerker å dømme ble det med det.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

 

 

You must be logged in to post a comment Login