– Vi trenger bare en pause

Oppdatert: 02. May 2013

Steven Taylor avviser pressens påstander om interne konflikter i spillergruppa.

Newcastles forsvarskjempe, Steven Taylor, benekter at det er dårlig stemning blant spillerne på St James ‘Park.

Det har den siste tiden gått rykter om at etter en rekke dårlige resultater, har spillerne mistet motet og lysten til å kjempe for klubben. Dette skal også ha påvirket temperaturen og humøret innad.

Etter at klubben ble involvert i nedrykkskampen med bare fire poeng fra sine siste kamper, har det versert spekulasjoner rundt de interne forholdene. 3-0-tapet mot Sunderland og 6-0 mot Liverpool, har ført laget under økende press i kampen for å overleve og forlenge kontrakten i Premier League.

Lørdag venter en avgjørende kamp borte mot West Ham. Steven Taylor går nå ut og hevder spillergruppa holder sammen.

– Denne uken er en av de viktigste på lang tid. Vi går til kampen mot West Ham med bare ett mål, og det er tre poeng. Med tre kamper igjen vet vi at vi trenger minst tre poeng, sier Taylor.

Forsvarsbautaen er trygg på at Newcastle kan avslutte sesongen med en opptur, og 27-åringen insisterer på at han ikke frykter nedrykk til Championship for andre gang på fire år.

– Vi har fått kvalitet i laget og har alt vi trenger. I tillegg er vi sterkere enn vi var for fire år siden. Jeg har sagt det før, er vi gode nok. Vi trenger bare en pause, sier Taylor.

You must be logged in to post a comment Login