Venter bud på midtstoppere

Oppdatert: 09. June 2018

Newcastle er klar over interessen for Florian Lejeune og Jamaal Lascelles.

Solide prestasjoner har gjort at duoen har havnet i storklubbenes søkelys. Ifølge The Chronicle og spanske medier skal Lejeune stå øverst på blokken til Sevilla. Det er ventet at et bud legges på bordet i løpet av de kommende dager for franskmannen som ble signert fra Eibar for vel ett år siden. Ifølge The Chronicle skal det være snakk om et kommende bud på rundt 13 millioner pund. Newcastle hentet 27-åringen for 8,8 millioner pund, og et bud på 13 millioner pund vil klart ikke holde. Franskmannen har storspilt sammen med Lascelles i midtforsvaret.

Interessen i England skal være stor for Lascelles. Det er særlig Tottenham og Chelsea som linkes til Newcastle-kapteinen. Førstnevnte skal anse 24-åringen som den perfekte Alderweireld-erstatter, som etter alt å dømme kommer til å forlate Spurs denne sommeren. Chelsea på sin side skal ifølge rapportene se på Lascelles som den perfekte John Terry-arvtakeren.

Heldigvis er det lite som tyder på at Newcastle ønsker å kvitte seg med duoen. Det skal hinsides summer til for at midtstopperne forlater Tyneside denne sommeren. Da er det godt å vite at Sevilla skal ha satt begrensede midler til side til spillerkjøp. Imidlertid skrives det til stadighet at engelske storklubber skal være villige til å bla opp enorme summer for Lascelles.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login