Interessert i Villa-spiller

Oppdatert: 07. June 2018

Ifølge The Chronicle er Jack Grealish (22) en spiller Newcastle har i kikkerten.

Det er kaostilstander i Aston Villa om dagen. Newcastle følger situasjonen tett, noe også flere Premier League-klubber gjør. Birmingham-laget har fått skattemyndighetene på nakken etter at klubben ikke klarte å overholde fristen for å innbetale skatt. Klubbeier Tony Xia har de siste årene brukt store summer på spillerkjøp og lønningen i håp om en snarlig Premier League-retur. Tapet i opprykksfinalen mot Fulham har store økonomiske konsekvenser for The Villians. Det ligger derfor i kortene at Aston Villa må selge spillere, og gjerne til en billigere penge, for å overleve.

Jack Grealish er definitivt Aston Villas mest verdifulle spiller. Det er derfor ventet at spilleren kommer til å bli solgt i løpet av overgangsvinduet. Spilleren har offensive kvaliteter, og en kreativ midtbanespiller står høyt på blokken til Rafa Benitez.

Den offensive midtbanespilleren er en populær mann på Tyneside. Grealish var nemlig helt avgjørende for at Newcastle kapret Championship-gullet fra Brighton på målstreken. I det 89. minuttet i sesongens siste seriekamp utlignet 22-åringen mot Brighton, og engelskmannen ble hyllet i sosiale medier i flere dager etter triumfen. Spilleren ble også observert feire gullet sammen med tidligere klubbkollega Ciaran Clark, Grant Hanley og Dwight Gayle noen dager etter hendelsen.

På 34 kamper denne sesongen har 22-åringen notert seg for tre scoringer og åtte målgivende pasninger.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login