Stor interesse i Newcastle-spiller

Oppdatert: 28. June 2018

Stoke, Middlesbrough og Bournemouth har alle blitt linket til Matt Ritchie (28) denne uken. 

Ifølge svært troverdige The Telegraph skal Newcastle være villig til å selge Ritchie denne sommeren. Den tidligere Bournemouth-vingen har vært en stor suksess siden han ankom klubben for ganske nøyaktig to år siden. Denne sesongen leverte skotten flere gode prestasjoner. Særlig i starten av sesongen var prestasjonene noe ujevne, men 28-åringen var en svært sentral brikke i siste halvdel av sesongen. Det er derfor meget overraskende dersom rapportene om at Ritchie er til salgs faktisk stemmer. Ifølge The Telegraph skal Newcastle ha satt en prislapp på 15 millioner pund på spilleren.

Det er mulig at Benitez har identifisert at et salg av Ritchie muligens kan gjøre en permanent overgang for Kenedy realistisk. Newcastle-manageren er en stor fan av Kenedy, og brasilianeren skal befinne seg høyt oppe på spanjolens liste. Imidlertid er Ritchie en mann som Benitez også har stor sans for.

For øvrig er Newcastle linket til Andros Townsend – også i dette overgangsvinduet. Ifølge The Chronicle skal vingen nå være til salgs, og det er tidligere denne måneden rapportert om kontant mellom Newcastle og Crystal Palace. London-klubben skal på sin side kreve det dobbelte av hva Newcastle angivelig skal ha for Matt Ritchie.

Om Newcastle faktisk forsøker å selge Ritchie, så skal man derfor ikke se bort ifra at det er med tanke på et gjensyn med enten Kenedy eller Townsend. For øvrig skal Mikel Merino være svært nærme en overgang til Real Sociedad.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login