Utelukker ikke å forlate klubben

Oppdatert: 22. April 2019

Etter lørdagens 3-1-seier over Southampton, hvor Perez noterte seg for hat-trick, uttaler spanjolen selv at han vil være interessert i alle tilbud som kommer hans vei i sommer.

Ayoze er het om dagen. På sine siste to kamper har notert seg for fire scoringer, og har ellers åtte scoringer siden nyttår. Siden den gang har han blitt omskolert til høyrevingen, og trives der særdeles godt. Ti scoringer har det blitt i Premier League denne sesongen, som er spanjolens rekord på det øverste nivået. Tidligere har det blitt med åtte, seks og syv scoringer i hans tre foregående sesonger i Premier League.

I et intervju etter lørdagens kamp skal 25-åringen ha sagt at han skylder Newcastle United utrolig masse, og at han verdsetter sin tid i klubben. Spanjolen har imidlertid selv bidratt til å lage spekulasjoner om sin fremtid på Tyneside. Han skal ha sagt at han «ikke kan utelukke 100 prosent at han forlater klubben», men at han vil være interessert i alle tilbud som kommer hans vei.

Ifølge The Chronicle, skal en kilde nær spilleren ha avvist at Perez nødvendigvis ønsker seg bort fra klubben. Imidlertid er spanjolen ambisiøs, og skal være svært interessert i en overgang om en toppklubb i Spania melder sin interesse. Ifølge avisen skal kilden ha sagt Perez fremtid i klubben langt på vei kan avhenge av hvilke signaler klubben sender om egne ambisjoner i sommer. Etter alt å dømme vil nok en kontraktsforlengelse med Benitez være en viktig brikke med tanke på å beholde Perez i klubben. Ifølge The Chronicle er en annen faktor muligens hvorvidt spanjolen selv tror det er mulig å spille seg inn på det spanske landslaget som Newcastle-spiller.
Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben

You must be logged in to post a comment Login