Stor interesse i midtbanemann

Oppdatert: 12. March 2019

Fremtiden til Mohamed Diame forblir inntil videre uløst. Klubbene står imidlertid i kø for å sikre seg senegaleserens signatur.

Kontrakten til midtbanekrigeren utløper i utgangspunktet ved sesongslutt. Starter 31-åringen minst tre av de gjenstående åtte kampene, vil imidlertid en klausul aktiveres som forlenger hans opphold i klubben med ett år. Diame har selv vært åpen om at han ønsker å fortsette i klubben, men ifølge The Chronicle krever spilleren en ny toårskontrakt. Dette skal Newcastle-staben imidlertid være skeptiske til. Forrige uttalte spilleren til lokalavisen at klubben vet at han ønsker å være i klubben, men at det ikke ville være noe problem hvis han ikke er ønsket med videre. Starter han imidlertid tre kamper til før sesongslutt, har Newcastle rett til å forlenge 31-åringens kontrakt med ett år. Det er antatt at Benitez anser Diame som en viktig brikke i sin spillerstall, og at han er ønsket med videre.

Ifølge The Chronicle skal flere klubber i Tyrkia ha Diame i kikkerten. Også interesse fra klubber i Spania og Italia nevnes. Også klubber i Premier League antas å være interesserte i Diames signatur.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login