Uavgjort mot Sheffield United

Oppdatert: 27. July 2015

Med bare to uker igjen til seriestart ble det 2-2 i vennskapskampen mot Sheffield United etter mål av to av våre nederlendere.

McClaren valgte følgende lag til å starte i en 4-2-3-1 formasjon: Krul; Janmaat, Williamson, Taylor, Haidara; Colback, Anita; Sissoko, Wijnaldum, Ayoze; Cisse. Kaptein for dagen var høyrebacken Janmaat, ettersom Coloccini ikke kunne spille kampen grunnet en skade.

Nysigneringen Winjaldum viste klasse allerede i åpningsminuttene. Allerede etter 2 minutter la han opp til Papiss Cisse i feltet, men vår nummer 9 kom ikke nærmere enn et stolpetreff. Resten av omgangen ble dominert av et offensivt League One-lag, hvor avslutningene enten var for dårlig eller ble reddet av Tim Krul. Det virket tydelig at forsvaret ikke er spesielt bedre enn det som nesten rykket ned i vår. Omgangen var likevel ikke over innen Wijnaldum fikset en 1-0 ledelse, etter å ha vært først på returen etter en avslutning fra Papiss.

Bare 5 minutter etter hvilen stod det 1-1, etter at Sheff Utd enkelt hadde kommet seg gjennom forsvaret og satt ballen forbi en sjanseløs Krul. Like etter var Haidara nær en scoring, men traff bare utsiden av stolpen etter forarbeid av innbytter Aarons som hadde byttet plass med Sissoko i pausen. McClaren gjorde flere bytter utover kampen, hvor Lascelles, Obertan, Abeid, Armstrong og De Jong kom inn. Det var Obertan som fremprovoserte en corner etter å ha brukt farten sin, som Colback sendte inn til en ventende Siem De Jong som fikset en 2-1 ledelse. Noe så sjeldent som et cornermål fra Newcastle United.

Likevel, med 3 minutter igjen måtte Krul se seg slått av en vannvittig langskudd fra venstrebacken til Sheffield United og det hele ebbet ut i 2-2. Gouffran fikk også noen minutter som sentral midtbane på slutten av kampen.

 

You must be logged in to post a comment Login