Trekning i Capital One Cup!

Oppdatert: 14. August 2015

Trekningen i ligacupen er akkurat gjennomført. Og Newcastle, som var seedet før trekningen, har fått en interessant motstander.


Northampton Town er altså laget som gjester St. James’ Park tirsdag 25. august. Northampton kom seg gjennom første runde ganske komfortabelt, med en 3-0 seier over Blackpool hjemme.

Vertene var effektive, og gode, og scoret 3 mål på 9 minutter i første omgang! Northampton Town ligger i League Two, og til tross for at de slo League One-laget Blackpool ganske komfortabelt, bør ikke denne kampen bli den helt store utfordringen for McClarens gutter! Newcastle har et mål om å komme langt i cupene i år, og stort enklere enn Northampton på hjemmebane får man det ikke!

Sist disse lagene møttes, var i januar 1987! Fra den kampen finner man flere kjenninger. Peter Beardsley og Glenn Roeder spilte for Newcastle, mens en viss Graham Carr var manager for Northampton Town! Newcastle vant 2-1. Om ikke det var nok, kom også nysignerte Ivan Toney fra Northampton Town nå i sommer.

Dette kan bli en virkelig morsom kamp for mange, og kanskje får til og med Toney sin debut, mot gamleklubben.

You must be logged in to post a comment Login