Kapteinen forlenget med Newcastle

Oppdatert: 06. August 2015

Etter mye spekulasjoner i sommer er det endelig avklart at Fabricio Coloccini fortsetter i klubben.

Argentinerens kontrakt ville opprinnelig gått ut etter kommende sesong. Coloccini har nå skrevet under på en avtale som forlenger kontrakten hans med ett år. På Newcastles offisielle hjemmeside blir det påpekt at det vil være en mulighet for å forlenge den med enda ett år.

Samtidig blir det bekreftet at argentineren fortsetter som kaptein for kommende sesong. Dette vil bli forsvarsbautaens femte sesong som kaptein for The Magpies og hans åttende totalt. 33-åringen uttaler at han er veldig glad og veldig stolt over at klubben har vært så tydelig på at de ønsker ham med seg videre i klubben, i tillegg understreker han at det er stort å få lov til å fortsette som lagets kaptein.

Forsvarspilleren har lenge vært linket bort fra klubben, der rykter om en hjemlig retur til Argentina har florert jevnlig de siste årene. I sommer har en gjenforening med Alan Pardew i Crystal Palace vært særlig hete. Imidlertid gikk Pardew ut i offentligheten onsdag og avkreftet ryktene.

Det gjenstår å se om Coloccini blir å finne på laget som sesongåpner mot Southampton på søndag. Argentineren har gått glipp av sesongoppkjøringen grunnet en akillesskade. Til tross for mangel på kamptrening, har han trent for fullt sammen med førstelaget denne sesongen.

Newcastle-kapteinen står hittil oppført med 248 kamper og seks scoringer.

You must be logged in to post a comment Login