Townsend nærmer seg

Oppdatert: 26. January 2016

Etter mye spekulasjon, skal nå overgangen til Andros Townsend nærme seg. Grunnen til dette skal være at Spurs manager Mauricio Pochettino visstnok skal ha blandet seg for å få Spurs direktør Daniel Levy til å senke prisen på vingen. Det er seriøse aktører som britiske The Guardian som melder dette. I utgangspunktet skal Tottenham Hotspur ha ønsket seg 14 millioner pund for den engelske landslagspilleren. Pochettino skal ikke ha planer om å hente Townsend tilbake til førstelaget tilbake med det første, og ønsker derfor at klubben skal kunne akseptere lavere bud.

Newcastle skal ha fått et bud på 10 millioner pund avslått tidligere dette overgangsvindet. Nå skal altså Townsend allerede være i samtaler med Newcastle United, og med det kan vi melde at klubbene skal ha blitt enige om en overgangssum.

Townsend har kun 64 minutter førstelagsfotball denne sesongen. Dette skal komme av taktiske årsaker, men mest grunnet hans klinsj med fitnesstrener Nathan Gardner tidligere denne sesongen. Etter denne hendelsen måtte Townsend trene med reservelaget, og har ikke spilt førstelagsfotball siden. Pochettino skal likevel ha blitt imponert av hans holdning etter denne hendelsen, slik at han ønsker at Townsend skal få finne seg en ny klubb for å være raus.

Townsend skal også ønske en overgang til Tyneside, da det sannsynligvis vil øke hans sjanser til å bli inkludert i sommerens EM-tropp. Dette er selvfølgelig forutsatt at Newcastle United beholder plassen i Premier League. For alle som så Townsend spille forrige sesong, finnes det liten tvil om at mannen har kvaliteter som vil kunne gagne klubben. Townsend var i en periode i ferd med å spille seg til en selvskreven plass i Englands landslagstropp.

Dersom Mike Ashley åpner lommeboka for denne signeringen i tillegg til signeringene som kom forrige sommer samt dette overgangsvinduet, vil det være klubbens åttende signering denne sesongen. Det trenger heller ikke stanse der.

Ifølge flere medier skal Ashley også være klar for å kaste penger etter Lyon for å sikre seg franske Alexandre Lacazette. Dette er langt fra første gang Newcastle United går i kampen om å sikre seg seg den 24 år gamle spissen. Denne gangen skal visstnok spissen være mer villig til å flytte på seg, etter en skuffende sesong i Ligue 1. Dessuten skal The Magpies være villig til å tilby lønn i regionen Fabricio Coloccini har, 65.000 pund per uke.

Som en siste fotnote kan det også nevnes at tidligere Nufc spiss Loic Remy skal være svært lysten på en retur til Tyneside, da hans sjanser på Chelseas førstelag skal være for små. Skulle man skrevet videre om alle spillerne Newcastle United har vært linket til dette vinduet, kunne man skrevet en bok. Det ser uansett ut til å bli en meget spennende avslutning på januar vinduet for alle med sort-hvitt hjerte.

You must be logged in to post a comment Login