To av to for Tim og Alan

Oppdatert: 06. December 2013

Alan Pardew og Tim Krul kåret til månedens manager og månedens spiller i november.

Julegavene kom tidlig år, i alle fall for to av Newcastles menn. Alan Pardew og Tim Krul kunne i dag ta imot Barclays priser for månedens beste manager og månedens beste spiller for november – måneden da klubben vant alle fire seriekampene.

Krul imponert stort sist måned, spesielt med en enestående kamp i 1-0-seieren mot Tottenham. Den nederlandske målvakten reddet 14 skudd på White Hart Lane, og sørget for at både Tottenhams spillere og fans ble frustrerte. Han har også kun sluppet inn to mål på de fire kampene. Men han vil ikke ta all æren alene.

Prisen vil jeg dele med de andre spillerne. Det er fantastisk å vinne en slik individuell pris, men for meg er det snakk om en innsats gjort av hele laget. Vi hadde fire viktige og store seiere mot sterke lag, og det er flott at vi får anerkjennelse med en slik pris. Kampen mot Spurs var uten tvil høydepunktet og den beste kampen jeg har spilt i min karriere. Å holde nullen helt inn var ubeskrivelig.

Pardew kan også ta stor del av æren for de oppløftende resultatene, og fikk sin utmerkelse for måten han har ledet laget oppover på tabellen etter en vanskelig start på sesongen. Det er første gang en Newcastle-manager får prisen siden Bobby Robson hentet den hjem i oktober 2003.

Newcastle er foran lørdagens kamp mot Manchester United på en sjuendeplass i – bare tre poeng bak Champions League-plass.

 

You must be logged in to post a comment Login