Tilbake i full trening

Oppdatert: 01. April 2017

Endelig kan Rolando Aaarons smile igjen! Den talentfulle vingen har forhåpentligvis langt bedre tider i vente.

Ulykkesfugl
Sesongen ble innledet med at vingen signerte en langtidskontrakt med Newcastle. Fansen var i ekstase, og alle trodde dette skulle bli Rolandos år. Men Aarons har ikke vært i aksjon siden slutten av september. Først knakk han et lite bein i foten på treningsfeltet. Da han omsider nærmet seg comebacket noen uker senere, ble et nytt skademareritt et faktum. Da var det kneet hans som fikk gjennomgå en alvorlig vridning. Det ble senere opplyst at vingen ikke ble å se på banen igjen denne sesongen. Men ulykkesfuglen har brukt tiden godt bak kulissene, og er nå tilbake i full trening – på rekordtid!

Et snarlig gjensyn? 
Om ingen kantspillere pådrar seg skader i innspurten, synes det lite sannsynlig at vingen blir å se igjen på gressmatten denne sesongen. Til tross for å bare være 21 år, har Aarons en fæl skadehistorikk bak seg. Newcastle er i førersetet og holder stø kurs mot Premier League. Bare syv kamper gjenstår. Det ville derfor være vågalt å forhaste 21-åringen i aksjon.

Benitez synes å være av samme oppfatning. Spanjolen skal ha uttalt at spilleren i teorien er tilgjengelig for spill igjen, men at han ikke ønsker å ta noen sjanser med den skadeutsatte vingen i sesonginnspurten. Men Newcastle-treneren holdt døren på gløtt for et sent comeback – avhengig av skadesituasjonen i klubben og spillerens progresjon.

You must be logged in to post a comment Login