Thauvin vender hjem

Oppdatert: 04. August 2016

Newcastle United bekrefter på sin offisielle hjemmeside at franskmannen har returnert til Marseille, som han også var på utlån til i fjor.

Det er tale om en sesonglang utlånsavtale, men overgangen vil deretter bli gjort automatisk permanent.

Det ble dermed bare 16 obligatoriske kamper for 23-åringen i den sorthvite drakten. Bare fem av disse startet franskmannen, og han noterte seg for ett mål for klubben. Det var en fantastisk scoring mot Northampton Town, som var den eneste kampen kantspilleren klarte å overbevise i for Newcastle. I samme kamp noterte også franskmennen seg for to assists, som også ble de eneste han klarte å produsere for The Magpies.

Overgangen vil nok medføre at Newcastles jakt på en ny kantspiller eskalerer. Newcastle har tidligere hatt et bud på Brigthon-vingen Anthony Knockaert avslått, og det kan være at Thauvins Frankrike-retur frigjør de nødvendige midler for at Newcastle skal øke sitt bud på spilleren. I går uttalte Benitez i et radiointervju seg noe kryptisk på et spørsmål angående interessen i Knockaert. Spanjolen bekreftet interessen for franskmannen, men var uklar på hvorvidt klubben ville komme med et forhøyet bud på spilleren.

For øvrig er det også sterke rykter som sirkulerer på nettet om at Thauvin kan få følge av en annen kjenning, nemlig Newcastle-spiller Henrii Saivet. Franskmannens agent skal angivelig være i samtaler med Marseille om en overgang for midtbanespilleren som ankom klubben så sent som i januar. Newcastle United har til gode å kommentere disse ryktene.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login