Har budt på senegalesisk midtbanespiller

Oppdatert: 01. August 2016

The Chronicle melder at Newcastle har utpekt Hull Citys Mohamed Diame som Moussa Sissokos erstatter, og melder samtidig at Tigerne har mottatt et bud fra The Magpies.

Selv om Newcastle fremdeles ikke har latt Sissoko forlate klubben, tyder nå mye på at franskmannens dager i klubben nå snart er talte. Ettersom Newcastle skal ha lagt inn et ferskt bud på Diame, tilsier at ting går fremover bak kulissene for Frankrikes EM-stjerne.

The Chronicle mener at den 29 år game Hull-spilleren er åpen for å ta turen ned igjen i Championship. Midtbaneterrieren har bare ett år igjen av kontrakten, noe som sammen med hans alder tilsier at Newcastle kan få en god pris for en mann med masse erfaring fra de to øverste divisjonene i England. Samtidig skriver lokalavisen at spilleren har en klausul i kontrakten sin, selv om detaljer utelates. Men det meste tyder da på at det er opp til spilleren selv om han blir Newcastles eiendom eller ikke.

Forrige sesong spilte senegaleseren 38 kamper for Hull, og noterte seg samtidig for ni scoringer og fire målgivende pasninger. Ifølge Transfermarkt ble spilleren i de fleste kampene brukt i en offensiv midtbaneposisjon. Han er også komfortabel med å innta en defensiv rolle på midtbanen, samt å dekke rom fra boks til boks.

You must be logged in to post a comment Login