Taylor ute til nyttår

Oppdatert: 24. November 2014

Midtbanespilleren gikk gråtende av banen etter sin første kamp fra start i Premier League på 32 måneder.

Det var fryktet at nye måneder på sidelinjen kunne bli resultatet for Ryan Taylor, etter at lørdag hinket gråtende av banen i kampen mot QPR. Nå er det klart at midtbanespilleren må belage seg på seks uker på sidelinjen, etter det som må kunne sies å ha vært et svært sterkt comeback etter det lange skadeoppholdet.

En kneskade er det som setter Taylor ute av spill. Ironisk nok hadde hans amerikanske kirurg, som skal ha gjort en fantastisk jobb under forrige skade, blitt invitert fra USA for å se kampen mot QPR.

Lørdag kveld la 30-åringen ut følgende melding på Twitter: Takk for alle gode tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på det. Bare så dere vet det, så er jeg ikke alvorlig skadet. Jeg gikk av banen for å være på den sikre siden.

Taylor skriver også at han måtte ta til tårene, da det ble klart at comebacket ikke ble som forventet. Dette etter å ha levert flere gode dødballer i de første 35 minuttene av kampen.

Pardew, som måtte se flere av lagets spillere reagere følelsesmessig på Taylors skjebne, valgte å ikke snakke om spillerens situasjon i pausen.

– Taylors situasjon påvirket oss alle følelsesmessig en stund. Derfor valgte jeg å ikke ta det opp i pausen. Vi måtte bare la det ligge og ikke bli revet med av det som kunne være alvorlig, sier Pardew til The Chronicle.

You must be logged in to post a comment Login