Ben Arfa returnerer til Newcastle

Oppdatert: 06. December 2014

Steve Bruce skal ikke være imponert over Hatem Ben Arfa, og skal være klar til å sende han i retur til Tyneside i januar.

Flere engelske aviser melder at den franske driblefanten skal være ferdig med sitt låneopphold i Hull City, etter at manager Steve Bruce skal ha sett seg lei over innstillingen til Ben Arfa.

Opprinnelig skal han være på lån frem til sommeren da kontrakten hans med Newcastle går ut, men det virker som at Hatem har greid å hisse på seg enda en manager. Det var under oppgjøret forrige helg på Old Trafford at Bruce skal ha bestemt seg. Hull tapte 0-3 på Steve Bruce sin gamle hjemmearena, og i sin kamp nummer 700 som manager, og i frustrasjon over Ben Arfa sin manglende innstilling ble han byttet ut allerede etter 35 minutter. Det endte med en disputt i garderoben da Bruce mente at Ben Arfa ikke viste respekt for sine medspillere.

Høres det kjent ut? Angivelig skal Ben Arfa og Alan Pardew sitt forhold begynt å slå sprekker i en veldig lignende situasjon. I bortegarderoben på Old Trafford, når laget taper, og franskmannen ikke viser den riktige arbeidsmoralen.

Det er ikke ventet at Alan Pardew står klar med åpne armer for å ta i mot 27-åringen hvis han returnerer i januar, da han ble plassert på reservelaget under årets sesongoppkjøring. Pardew har en klar og tydelig policy om at spillerne skal opptre som et lag, noe som tydeligvis har fungert de siste ukene. Selv vår nye magiker Cabella sliter med å få spilletid, selv om han startet dagens utklassing av Mourinhos menn.

Det meldes om at Ben Arfa kan bli frigitt med kontrakten allerede i januar, rett og slett bare for å kvitte seg med problemet. Veldig lite tyder på at han blir å se i en Newcastle-lagoppstilling så lenge Pardew styrer laguttaket, og det har blitt meldt om at flere av Newcastle-spillerne er enig med manageren om at Ben Arfa ikke bidrar nok i det defensive arbeidet til å forsvare en plass på laget.

Pengefokuserte Mike Ashley vil nok helst motta penger for spilleren, men per dags dato har nok ryktet til Ben Arfa ikke akkurat økt salgsprisen. Derfor kan det være aktuelt å bare frigi han nå, så man slipper å betale han lønn frem til sommeren.

Hva mener dere? Er det trist at Ben Arfa forsvinner, eller viser bare dette at det er han som er roten til problemet?

You must be logged in to post a comment Login