Taylor tilbake mot Bolton?

Oppdatert: 21. February 2011

Newcastle-stopper Steven Taylor forventes å være frisk etter sin hamstring-skade, og skal være i diskusjonen for en plass i kamptroppen mot Bolton kommende helg.


Taylor har vært skadet siden begynnelsen av januar, etter at han fikk problemer med hamstringen i 5-0-seieren mot West Ham på hjemmebane. Ifølge SkySports er den tidligere U21-landslagsspilleren nå snart tilbake, og manager Alan Pardew forventer at han skal ha Taylor tilgjengelig for hjemmekampen mot Bolton.

Men en plass i startoppstillingen er derimot lite sannsynlig. Mike Williamson og Fabricio Coloccini har to strake clean sheets mot Blackburn og Birmingham, og har nok mest sannsynlig lagt beslag på de to stopperplassene.

– Før skaden var det Taylor som var i startoppstillingen, og Williamson som måtte sitte på benken. Denne gangen er det omvendt, da Coloccini og Williamson har vært veldig gode i de siste kampene, sier Pardew.

Taylor vil spille i en reservelagskamp mot Manchester United på tirsdag, og skal deretter være tilgjengelig for hjemmekampen mot Bolton.

You must be logged in to post a comment Login