– Dere kan stole på meg

Oppdatert: 20. February 2011

Alan Pardew tror på suksess når overgangsmarkedet åpner 1. Juli.

Newcastle har spillefri denne helgen som følge av cup-exiten mot Stevenage i januar. Dermed har Pardew og hans team jobbet med speiding på nye spillere denne helgen, for å være best mulig forberedt når overgangsvinduet åpnes til sommeren. Pardew har hatt sine medarbeidere på kamper i Nederland og Frankrike i tillegg til Championship og FA-Cup kampene som spilles i England. Newcastle har etter salget av Andy Carroll blitt linket til en rekke spillere, og Alan Pardew innrømmer at sommeren blir viktig.

– Vi har et stort ansvar på oss denne sommeren, men jeg har tiltro til mine egne ferdigheter på overgangsmarkedet, forteller Alan Pardew til Sunday Sun.

– Denne sommeren blir veldig viktig for klubben, og den blir viktig for meg, Graham Carr, John Carver, Peter Beardsley og resten av teamet. Det er utrolig viktig at vi henter inn de riktige spillerene for Newcastle United, fordi vi vil ta steget videre og gjøre det enda bedre enn det vi har gjort denne sesongen.

– Det er jeg sikker på at vi kan klare, fordi jeg har lyktes godt på overgangsmarkedet med mine tidligere klubber, avslutter Pardew.

You must be logged in to post a comment Login