Spor av forbedringer for Ranger

Oppdatert: 21. February 2011

Newcastle-manager Alan Pardew sier at Nile Ranger har begynt å vise tegn på store forbedringer etter en rekke personlige treningsøkter med den unge spissen.

Da Pardew først kom til St. James’ Park ble han tidlig oppmerksom på Rangers dårlige holdning til livet hos “the Magpies” og hans elendige forhold til tid, som tidligere hadde resultert i en rekke forsentkomminger som igjen hadde satt spissens fremtid i fare.

Men nå skal 19-åringen være i ferd med å vise den driven og bestemtheten som trengs for å bli en toppspiller, ifølge Newcastle-sjefen.

Til lokalavisen The Chronicle forteller Pardew om Rangers nylige standard-løft og hva det kan bety for Newcastle.

– Nile kommer til å bli en viktig spiller for oss fra nå og ut sesongen. Vi snakker stadig om profesjonalitet til han og han tar det til seg. Han har begynt å holde tiden og han har startet å forbedre seg på trening på daglig basis. Alt dette lover bra, Han kommer bare til å bli bedre.

Ranger har vist seg å være en impact-player – eller superreserve om du vil – i senere tid. Og mens han fortsatt jakter på sitt første Premier League-mål har Ranger kommet inn fra benken for å hjelpe til å avgjøre kamper. Han var en sterk bidragsyter i 4-4-kampen mot Arsenal og ledet linjen alene i de siste minuttene mot Birmingham.

– Han har alle kvaliteter for å bli en toppspiller. Han må nå forbedre disse. Nile har så stor fart at han faktisk kommer under forsvarsspillerne. Og kommer han først forbi dem, så når de han aldri igjen, sier Pardew.

Og sjefen er også sikker på at hans første scoring for Newcastle kommer snart. Spilleren opplevde en horribel miss i starten av 2011 i hjemmekampen mot West Ham, og innrømte etter kampen at tabben gjorde at han hadde mest lyst til å grine. Men manager Pardew er mer positiv til Rangers innsats og legger til:

– Det handler om å forbedre hans teknikk, og det er noe vi jobber med. Nile vet nå hva han må gjøre om den sjansen kommer igjen, og det er opp til han å benytte seg av den.

You must be logged in to post a comment Login