Supportertreff i Trondheim

Oppdatert: 24. January 2012

I forbindelse med FA cup-kampen mot Brighton kommende lørdag, så arrangeres det supportertreff på Three Lions i Trondheim. Kommer du før klokken 17 får du glimrende tilbud på mat og drikke, og muligheten til å teste dine kunnskaper om favorittlaget.

Dougie har sagt seg villig til å huse oss Newcastle-supportere på lørdag, og tilbyr oss å komme tidlig for å få gode rabatter.  Menyen blir Cheeseburger, med salat og engelsk chips til kroner 99 og en halvliter Dahls pils for kroner 65. Vel og merke hvis du kommer innen klokken 17:00. Vi blir sannsynligvis plassert nede i førsteetasje, men det finner du ut av når du kommer.

Velkommen til en hyggelig samling for alle Newcastle-supportere i og rundt Trondheim. Og hvis det er noen som ønsker å komme langveis fra er de hjertelig velkommen til det.  Kom gjerne så tidlig som mulig, og prat gjerne så mye som mulig med ukjente fjes.

Så ta på deg din fineste stas (drakta med 23 Ameobi på ryggen) og møt opp, for å se Newcastle avansere videre i FA-cupen. Dette er vårt år!

Howay the lads!

You must be logged in to post a comment Login