Forsvarsspiller på vei…?

Oppdatert: 23. January 2012

Etter en dårlig Newcastle-helg ser det nå ut som om det er gode nyheter i horisonten.Klubben har som kjent lenge lett etter noen til å forsterke bredden i forsvaret. Aller helst er dette en spiller som øyeblikkelig kan utfordre Mike Williamson, som om dagen spiller ved siden av eminente kaptein Coloccini. Situasjonen i Newcastle har i perioder vært prekær, særlig etter at Steven Taylor måtte hinke av banen, i kampen mot Chelsea tidlig desember.

James Tomkins - Ikke til Newcastle i januar

Hovedmålet for klubben har lenge vært West Hams James Tomkins, som klubben skal ha få avslått 2-3 bud på.

Tomkins og West Ham har i helgen tatt affære på grunn av alle spekulasjonene og unggutten skrev nettopp under en ny 4,5 års avtale for London-klubben. Denne kontrakten skal visstnok inneholde en overgangsklausul som trer ikraft, hvis West Ham ikke skulle rykke opp denne våren.

Det kreves nå ca £8m for Tomkins og Newcastle har som følge av dette fortsatt forvarsjakten sin andre steder.

Aller hetest om dagen er Watfords Adrian Mariappa. Idag har flere medier, deriblant SkySports rapportert at Newcastle har lagt inn bud på 25-åringen med røtter i Fiji og Kongo. Mariappa har gjort det godt denne sesongen og er ansett som en av de aller beste forsvarspillerne i Championship. Han har så langt spilt 202 kamper for klubben og også vært kaptein ved flere anledninger.

Alan Pardew og resten av Newcastletroppen er om dagen i solfylte Tenerife, der de lader opp til helgens oppgjør mot Brighton. Likevel foregår det hektisk aktivitet i kontorene tilbake på Tyneside og Newcastle skal være svært interesserte i å hente inn en midtstopper allerede denne uken.

P.S: Sylvain Marveaux er med troppen til Tenerife og dette tar vi som et klart tegn på at franskmannen er på god vei i sin rehabilitering.

Twitter: @Matserazzi

You must be logged in to post a comment Login