Supportertur mot Sunderland

Oppdatert: 24. January 2012

Har du lyst til å oppleve den mektige St. James’ Park i en av sesongens aller største kamper? De siste bitene er på plass før supporterturen i mars!

Denne turen vil skille seg ut fra de tidligere turene som er arrangert av oss i TAN. Du vil få mye større mulighet til å sosialisere deg med mange andre Newcastle-fans, i tillegg til at vi kommer til å ha konkurranser med virkelig gode premier m.m.

Vi har nå bestemt å satse på Jurys Inn Newcastle som felles overnattingsted. Hotellet har gode brukererfaringer og ligger sentralt i Newcastle. Dersom du ønsker å bo en annen plass er det helt greit, men det er selvsagt å foretrekke at de fleste velger samme hotell med tanke på den sosiale biten av turen.

Det er fikset en vennskapskamp mot forumdeltagerne på Newcastle-Online Forum. Frivilig og gratis å delta, men håper selvfølgelig at vi klarer å stable et lag på beina! Etter kampen drar alle spillere fra begge lag (også supportere av oss, hvis noen av dere heller vil stå å heie enn å spille) ned til byen hvor alle setter seg ned og tar en øl eller tre.

Flybilletten må ordnes selv, men alle som blir med som bor på ca. samme sted kan avtale et fly de kan ta. Er du usikker på hvilken rute som lønner seg er det bare til å spørre i forumet, og noen vil garantert hjelpe til.

Når det gjelder sitteplasser på stadion, må man bestille selv siden vi enda ikke blir hørt av Newcastle angående reserverte billetter. Billettene legges ut på nufc.co.uk omtrent fire uker før kampstart, og det gjelder å være kjapt ute like etter at de kommer ut på general sale. Det er en fordel å være 12th man (altså medlem i den engelske supporterklubben) siden man da får bestilt billetter noe tidligere. Jeg kommer til å melde meg inn der og kan derfor hjelpe noen få med plasser i nærheten av meg. Send en PM til Henrik (henriktoon) på forumet hvis du er interessert. Billettene legges ut til salgs for 12th man medlemmer allerede 25. januar klokken 10.00 engelsk tid.

Hva skjer på turen?

– Guidet omvisning på St. James’ Park. (Medlemmer av TAN får 50% avslag)
– Fotballkamp mot det sterke laget NOFC på lørdagen m/pubtreff i byen med motstanderne etter kampen. (NOFC er fotball-laget til Newcastle-Online Forum)
– Pubtreff på kampdagen
– Pubtreff/middagstreff dagene før kampen
– Quiz og konkurranser med premier (Alle kan delta, men kun medlemmer kan motta premien)
– Alle forsøkes innlosjert på samme hotell

Merk at kampen mot Sunderland er blitt flyttet til 4. mars klokken 12.

Opplegget er gratis. Det eneste man må betale for er eventuell stadionomvisning. Medlemmer får som sagt halv pris og betaler 60 kr (6,5 pund) i stedet for 13 pund. Alle som krysser av for stadionomvisning vil bli kontaktet med betalingsinformasjon.

Dette er altså en unik mulighet til å treffe andre Newcastle-fans og siden opplegget er som det er, er det heller ingen fare for å dra alene, du vil alltid ha muligheten til å treffe andre mennesker og ta en matbit, øl, eller dra å se på noe i byen.

Meld deg på supporterturen her!

Bestill hotellrom via denne linken og støtt supporterklubben i samme slengen.

Har du meninger, spørsmål eller forslag til turen? Kontakt enten meg eller Nordin på PM, eller diskutér her!

You must be logged in to post a comment Login