Store utskiftninger på topp?

Oppdatert: 25. July 2018

Det meldes at to spisser nærmere seg en overgang til klubben, samtidig som to skal være på vei ut portene på St. James’ Park.

To forestående signeringer. Eller tre?
The Daily Mail meldte tidligere i dag ved journalisten Simon Jones at Newcastle hadde nådd et avansert stadium i forhandlingene med Mainz 05 om den japanske spissen Yoshinori Muto. Avisen skrev at Newcastle var håpefulle med tanke på å sikre seg signaturen til 26-åringen innen kort tid for en overgangssum rundt ni millioner pund. Jones har truffet tidligere denne sommeren, og var tilsynelatende den første som meldte om at Newcastle hadde Fabian Schar i kikkerten. Schar skal ifølge flere kilder nå være på plass på Tyneside for å gjennomføre den medisinske testen.

Senere onsdag melder tyske Kicker og medier i Japan at klubbene skal ha kommet til enighet om en overgang. Newcastle nærmer seg derfor tilsynelatende to signeringer.

… Eller tre signeringer? Det har lenge vært meldt at Newcastle og West Bromwich har vært i dialog om en overgang for spissen Salomon Rondon (28). Venezuelaneren har en utkjøpsklausul på 16,5 millioner pund, men Newcastle har hittil vært motvillige til å tilby å aktivere den. Det har vært rapportert at den vil innfris så snart Mitrovic har signert for Fulham, men forhandlingene om serberen har hatt en treg utvikling

Det har tidligere blitt hevdet at Newcastle skal ha tilbudt Aarons som en del av en overgang for Rondon. Tilbudet skal ha blitt avslått, og West Bromwich skal ha foreslått å inkludere Gayle i stedet. The Chronicle har tidligere skrevet at en slik forespørsel skal ha blitt avslått. Nå melder imidlertid The Daily Mail ved Simon Jones at det skal være progresjon i forhandlingene, fordi Newcastle skal ha godtatt å inkludere Gayle som en del av avtalen. Ifølge reportasjen skal det være snakk om to utlånsavtaler.

Den serbiske situasjonen
Når det gjelder Mitrovic, så er det uenigheten om overgangssummen som har satt en overgang på vent. Newcastle krever 18 millioner pund, mens Fulham så langt bare er villige til å tilby 16 millioner pund. Mitrovic er allerede enig med London-klubben om sine personlige forpliktelser. Det er ventet at klubbene til slutt vil komme til enighet.

Newcastle setter snuten mot Portugal og Porto torsdag. Man vil derfor få en indikasjon allerede da om et salg av serberen er forestående. Om spissen er en del av reisefølget, vil Newcastle sende et klart signal til Fulham.

Skal man tro det som hevdes, kan det altså bli to spisser inn og to spisser ut, før overgangsvinduet stenger.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login