Har godtatt bud på spiller

Oppdatert: 03. August 2018

Klubben og fansen har hatt store forventninger til Adam Armstrong (21). Nå er spissen på vei til Blackburn, som skal spille Championship-fotball denne sesongen.

Sky Sports melder at Newcastle har godtatt et bud på 1,75 millioner pund, som vil øke til 3 millioner pund. Spilleren skal allerede ha blitt enig med klubben om sine personlige betingelser. Han fant seg ordentlig til rette da han var en del av Blackburn-laget forrige sesong.

Talentet Armstrong har herjet for klubbens aldersbestemte lag, Englands landslag opptil U21-nivå, og i League One. Han klarte imidlertid ikke å imponere stort i Championship for henholdsvis Barnsley og Bolton. Armstrong kan vise til EM-gull på U17-nivå, VM-gull på U20-nivå og Gull i Toulon-turneringen med U21-langslaget tidligere i år. For tre sesonger siden ble han utnevnt på årets lag i League One, da han bøttet inn mål for Coventry. Forrige sesong var han delaktig i å skyte Blackburn til Championship med ni scoringer på 21 kamper. Det er ingen tvil om at det bor mye i 21-åringen og at han tross sin unge alder har gjort seg bemerket. Likevel har spissen til gode å vise seg skikkelig frem på et høyere klubbnivå enn League One. De få sjansene Armstrong har fått med A-laget, har spissen ikke klart å overbevise. Han har fått noe spilletid i sesongoppkjøringen, men har da virket for veik.

Spørsmålet er imidlertid om Newcastle har vært for utålmodige med Armtrong. Det kan uansett innvendes at 3 millioner pund er svært lite penger i dagens marked, iallfall for en spiller som har levert svært solid på samtlige av Englands aldersbestemte landslag og bøttet inn mål i League One.

Armstrong fikk totalt 21 obligatoriske kamper for Newcastle. Han klarte ikke å finne veien til nettmaskene på disse kampen.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login