Taylor hyller “nye Newcastle”

Oppdatert: 12. July 2011

Steven Taylor er svært fornøyd med hvordan dagens Newcastlelag ser ut og tror laget kommer til å gi vår manager, Alan Pardew, en god del hodebry i tiden fremover.
Det S. Taylor har i tankene når han mener det vil bli hodebry for Pardew, er at det vil bli stor konkurranse om de gjeveste plassene i troppen. Steven spår en spennende fremtid og har sagt at vår nye kaptein, Fabricio Coloccini, kommer til å få en strålende sesong i år.

Taylor ser på signeringene av Cabaye, Ba og Marveaux som sunt for laget, spesielt nå som også Ben Arfa og Gosling er tilbake i troppen etter et skadeopphold.
– Manageren vil få det vanskelig med å velge ut spillere til kampen (mot Darlington førstkommende fredag), men det er det man ønsker seg. Forteller Taylor til ChronicleLive.
– De nye gutta har kommet og fått kommet seg til rette også er Hatem og Dan Gosling tilgjengelige igjen. Alle sammen sloss om plassene.

Han mener også at alle signeringene har vært et friskt pust inn i laget og forteller videre at det kommer til å bli spennende å se hvem som starter i kampen mot Arsenal.

-Alle sloss for plassene sine og vil starte mot Arsenal.
– Det handler om å jobbe frem mot Arsenal-kampen og være i managerens tanker når han skal velge ut laget.

Vi vil være klare for den kampen, avslutter forsvarsspilleren.

 

You must be logged in to post a comment Login