Ingen Barton til USA

Oppdatert: 13. July 2011

Newcastle bekrefter i dag at Joey Barton ikke får innvilget visum til USA og derfor ikke vil delta på Newcastle sin USA-turne senere denne måneden.Det er Barton sin smått rufsede fortid som er grunnen til dette, og Barton vil derfor være med reservelaget på treningsleir til Nederland denne perioden.

Mange vil kanskje reagere på at Barton var på ferie i USA tidligere i sommer, men dette gikk da under andre regler. Han får ikke arbeidsvisum, og kan derfor ikke være med klubben på tur. Spesielle regler, men sånn er det.

Barton er selvfølgelig skuffet, men forstår at det ikke kan gjøres unntak.

Dessverre ble jeg nektet visum på grunn av min fortid. Jeg er fryktelig lei meg for ikke å kunne være med klubben på denne turen, men samtidig forventer jeg ikke å bli behandlet på noen annen måte enn alle andre, sa Barton til nufc.co.uk.

Alt jeg kan gjøre er å forsøke og utvikle meg som person, noe jeg ønsker å gjøre.

Igjen beklager jeg til alle Newcastle-supportere – såvel som til den raskt voksende supporterskaren i USA – som jeg så frem til å møte. Vi sees i fremtiden, avsluttet Joey Barton.

You must be logged in to post a comment Login