Spillere på landslagsoppdrag

Oppdatert: 05. September 2011

Det er ikke bare i norden spenningen stiger når det kommer til EM-kvalifiseringen til Polen/Ukraina 2012.Vår eminente førstemålvakt Tim Krul var ubenyttet reserve da han, etter 2 kamper fra start, ble henvist til benken før oppgjøret mot San Marino. “Oranje” vant kampen hele 11-0 og står hittil i kvalifiseringen uten et eneste poengtap. De leder nå gruppe E med 6 poeng ned til våre blågule naboer i øst.

En annen spiller som måtte slite benken da laget sitt vant, var den nye yndligen Yohan Cabaye. Han så sine franske venner slå Albania i Tirana og har med det et solid grep på gruppeseiren.

Færøyene, med vår egen Joan Edmundsson, holdt på å skape fotballhistorie på ferieøya (hmm!??), da de tapte knepent 1-0, hjemme på Tórsvøllur stadion.

Ubenyttet reserve var også argentineren Jonas Gutierrez under seieren mot Venezuela, som for øvrig ble spilt i Calcutta, India.

Shane Ferguson startet U-21-kampen for Nord-Irland mot Serbia, men kunne ikke forhindre 1-0 tap. Unge Shane ble byttet ut etter 77 minutter.

 

You must be logged in to post a comment Login