Nytt fra supporterklubben

Oppdatert: 05. September 2011

Her får du siste nytt om supporterturen i oktober, TAN-draktbestilling og pålogging til medlemssiden.

Tur mot Tottenham
Vi arrangerer som nevnt medlemstur i forbindelse med kampen mot Tottenham søndag 16. oktober. Det blir pubtreff med quiz og permier og halv pris på stadionomvisning. Kun fem stykker er påmeldt til nå. Vi er nødt til å booke stadionomvisning innen fredag denne uken, så meld deg på snarest mulig her.

Eksklusiv TAN-drakt til kun 250 kr
Vi har nå fått inn bestillinger for over 30 TAN-drakter. Siste frist for å legge inn en ordre er mandag 12. september, ettersom vi da vil legge inn alle bestillingene til produksjon. TAN-drakten fås i alle størrelser og du velger selv hvilket navn og nummer du vil ha bakpå. Hva med “4 Cabaye”, “3 Santon” eller “9 Ditt etternavn”? Valget er ditt. Prisen er 300 kr for ikke-medlemmer. Få den for kun 250 kr ved å bruke gavekort-koden du finner på medlemssiden. Bestill her.

Kontakt oss hvis du ikke har fått adgang enda!
Alle medlemmer godkjennes manuelt innen 48 timer og skal deretter få en automatisk melding til oppgitt e-mailadresse med brukernavn og passord. Det ser imidlertid ut til at flere aldri får denne mailen av ukjente grunner. Derfor er det viktig at du kontakter oss dersom dette har skjedd deg. Jeg sjekker mailen flere ganger daglig og vil gi alle som ikke har fått denne informasjonen adgang snarest mulig.

You must be logged in to post a comment Login