Carver ler av Pardew-rykter

Oppdatert: 06. September 2011

Det skal ha surret rundt noen rykter om at nåværende NUFC-manager, Alan Pardew, skal forlate klubben. Dette benekter John Carver og forstår ikke hvorfor noen i det heletatt ønsker Pardew bort fra klubben.

Flere bookmakere har i den siste tiden gjort store endringer på oddsen rundt Alan Pardew. Oddsen på at Pardew blir den første manageren som får sparken, har gått fra hele 1/12 til 1/3. Mye av dette skyldes at han ikke klarte å få tak i en spiss mot slutten av overgangsvinduet. John Carver ler av alt dette, noe han forøvrig gjør med god grunn. Newcastle har nemlig ikke hatt en så god seriestart siden 95/96-sesongen, ett år hvor vi endte på andreplass etter å ha ledet ligaen med hele 12 poeng etter halvspilt sesong.

– Hvorfor er det usikkerhet rundt stillingen hans? Spør Carver seg ovenfor TheChronicle.

Dette har vært en god start for oss og vi har fått 7 poeng fra tre kamper, itillegg til at vi er i runde 3 i Carling cup. Vi er på rett spor.
Carver forteller videre at hvis noen hadde sagt at dette var hvordan Newcastle ville gjøre det så langt i år, ville ingen trodd på en.
– Så hvordan kan folk stille spørsmål til posisjonen hans? Det er helt absurd. Avslutter John Carver.

Men selv om Pardew muligens lå litt på latsiden på deadline-day, skal ferske rapporter fra engelske aviser være at han reiser rundt internasjonalt og ser etter spillere. Det påståes at han skal gjøre seg klar til da overgangsvinduet åpner i Januar.

 

You must be logged in to post a comment Login