Spillere inn/ut i januar?

Oppdatert: 07. January 2014

Dagens transferrykter rundt Nufc, dreier seg først og fremst om en ny interesse  rundt nederlandske Luuk De Jong, som klubben også var ute etter for 18 måneder siden.Nederlenderen spiller for tiden sammen med norske Håvard Nordtveit i tyske Borussia Mønchengladbach. Han blir beskrevet som et bomkjøp etter overgangen til Bundesliga , som kostet den tyske klubben rundt 12 millioner pund for 18 måneder siden. Siden den gang har nederlenderen spilt 36 kamper og kun scoret 6 mål. 13 av disse kampene er kommet i denne sesongen, de fleste som innbytter, hvor han heller ikke har scoret ett eneste mål.

Newcastle er sannsynligvis ikke villig til å betale i nærheten av den summen tyskerne ga for 18 måneder siden, og vil derfor heller prøve seg på et lån i første omgang. Kilder sier Mandag kveld at Newcastle skal ha fått avslått et lånetilbud på De Jong, da Borussia heller ønsker å selge spissen. For Newcastle skal også dette være en løsning, dersom prisen for 23 åringen er rett.

Det er heller ingen stor hemmelighet at Montpelliers Remy Cabella er ønsket på Tyneside. Den 23 år gamle franske playmakeren skal etter sigende å dømme også være jaktet av både Arsenal og Manchester United, men rapportene sier også at Cabella ønsker å spille sammen med sine landsmenn i Newcastle.

Andre transferrykter skal ha det til at Newcastle skal ha mottat og avslått et bud på Massaido Haidara, fra franske Marseille. Pardew skal ikke være villig til å låne ut unggutten som huskes som offeret for Callum McManamans grusomme takling.

Det eneste som er sikkert, er at transferryktene kommer til å fortsette denne måneden, og at ingenting er sikkert enda. newutd.no holder deg oppdatert på mulige overganger ut måneden.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login